TSV presenta la proposta sobre accessibilitat del seu programa electoral

Data
jornades

Totes i Tots Som Vinaròs, apostarà pel projecte "Vinaròs barrera zero", aquesta iniciativa engloba un projecte transversal entre regidories, per tal d'aconseguir la fita d'un Vinaròs 100% inclusiu i accessible.

 

El projecte es desenvoluparà en diferents aspectes de la ciutat, diferents línies de treball que es seguiran amb l’objectiu de facilitar una millor accessibilitat per a totes i tots.

 

  • Accés a l'ocupació, amb programes com el d'itineraris d'inserció socio-laboral.

 

  • Accés a la formació, amb l’aposta per infraestructures com el Centre ocupacional, Taller preocupacional en col·laboració en les entitats del municipi o la gestió en la construcció del nou CEE Baix Maestrat.

 

  • Accés a l'oci i a la cultura, amb una programació cultural adaptada, fons bibliotecari específic per a cecs...

 

  • Accés a l'administració, campanyes publicitàries i burocràcia de fàcil lectura i adaptada i formació en llenguatge de signes per a treballadors de l’ajuntament entre altres iniciatives.

 

  • Accés a la ciutat, barreres arquitectòniques i de qualsevol tipus per a tot tipus de diversitat. Informació adaptada, retolació de la ciutat...

 

Creiem en un "Vinaròs barrera zero", que no deixi enrere a ningú, que contemple les dificultats de les persones amb algun tipus de diversitat alhora de viure la nostra ciutat i gaudir-la. El nostre programa electoral, contarà amb una versió de fàcil lectura, en aquest, un pilar fonamental és la política social, ja que és imprescindible fer un Vinaròs més humà, més accessible i que garanteixi una igualtat d’ oportunitats reals.

 

Totes i Tots Som Vinaròs tenim propostes, il·lusió i ganes de treballar per Vinaròs, encara que sabem que qui millor sap la realitat de les persones amb discapacitat són elles i qui està al seu voltant en el dia a dia, conseqüentment, una tasca principal serà crear grups de participació i comunicació per poder unificar esforços, criteris i actuacions; per garantir els drets de les persones amb diversitat es necessita coordinació i treball conjunt desde totes les regidories i de tota la població; PERQUÈ JUNTES SUMEM!

Compartir a les xarxes socials