TSV invita a participar en la neteja del barranc de Aiguaoliva

Data
poster

El proper divendres 19 d’Abril, a les 9 del matí Totes i Tots Som Vinaròs i tots i totes aquelles que vullguen acompanyar-nos netejarem el barranc d’aiguaoliva.

 

Sovint veiem com els nostres espais naturals queden sense netejar per la descoordinació entre administracions supramunicipals o el retràs en aquestes. Aquestes espais no sent competència de l'administració local queden relegats al pas del temps i a l’acumulació de brossa constant.

 

Veiem en aquesta, una acció de conscienciació i divulgació, per transmetre a les entitats responsables les seves competències i obligacions.

 

El divendres 19 d'Abril realitzarem des de TSV aquesta recollida de brossa al barranc d’aiguaoliva, començant a les 9.00 del matí al mateix barranc, per la part de baix del pont de la N-340 i finalitzant a la platja.

 

És molt important que tot aquell que vullgue participar, per qüestions de seguretat, sanitat i logística, haurà de portar guants i una bossa o poval per fer més pràctica la neteja.

 

Des de TSV volem convidar a totes les associacions, partits polítics i/o voluntaris per tal de fer una jornada més participativa i sensibilitzadora cap a tots i totes les ciutadanes.

 

També aprofitem per recordar que la neteja dels nostres barrancs, espais naturals i espais de convivència en general, no només és responsabilitat de les institucions, els ciutadans i ciutadanes tenim molt a fer i a aprendre en aquest assumpte.

Compartir a les xarxes socials