Totes i Tots Som Vinaròs presenta el calendari de campanya electoral

Data
TSV

Aquest matí Totes i Tots Som Vinaròs ha presentat en roda de premsa el calendari de actes de la campanya electoral, el Maig morat.

 

Baix el títol de “Coneix el nostre projecte per a Vinaròs” des de la formació política han organitzat diferents tipus d’actes i esdeveniments. Entre els quals destaquen l’apropament dels candidats als barris de Vinaròs amb “TSV als barris” o col·loquis al voltant del programa electoral “Parlem-ne del programa als bars” on s’exposara el projecte de TSV per a Vinaròs i s’obrirà un petit col·loqui al voltant d’aquest.

 

Entre els actes programats per la candidatura que encapçala Anna Fibla, també han destacat dos actes “principals” el primer a l’auditori aquest dissabte 11 a les 12:00h on es celebrarà la presentació dels candidats i candidates. El següent el dissabte 18 a la Plaça Cardenal Tarancón, on s’exposarà el programa electoral en un format a peu de carrer i proper a la ciutadania.

 

Als actes programats es sumen dos jornades de visibilització sostenibe, com seran dos bicicletades els diumenges 12 i 19, els integrants de la candidatura recorreran Vinaròs amb bicicleta, reclamant i mostrant que un altre tipus de mobilitat és possible i viable.

 

Sumem a aquests actes, dos punts de “disbauxa” o “distensió” els quals seran el primer el primer dissabte de campanya electoral amb una festa amenitzada per artistes locals i el segon el divendres abans de la jornada de reflexió, dia que donarà fi a la campanya electoral.

 

Des de Totes i Tots Som Vinaròs, han recordat que tots els actes son oberts i públics per donar oportunitat a qualsevol veí i veïna a apropar-se i conèixer el projecte i la candidatura de Totes i Tots Som Vinaròs.

Compartir a les xarxes socials