"Una altra vegada: ja n'hi ha prou" Per David Adell

stop v

Per desgràcia el fet que les televisions estatals acudisquen en tromba a una petita ciutat com la nostra, la majoria de vegades sol ser senyal que alguna cosa roïna ha passat. I perquè els fets no ens porten la contrària, hem de parlar d'un altre assassinat masclista que aquesta vegada ens ha tocat a nosaltres.

 

Nelea, una jove de 26 anys veïna del nostre poble, s'ha convertit en la divuitena dona morta en mans de la seua parella des de principi d'any arreu de l'Estat. En nom de Totes i Tots Som Vinaròs enviem el nostre condol a la seua família i amics, al mateix temps que des d'aquestes línies volem sumar-nos a totes les persones i associacions que cada dia, i no només quan ocorren aquests terribles successos que ens porten a totes les televisions, lluiten per a erradicar de la nostra societat un masclisme covard i violent que encara no s'ha enterat que té els dies comptats.

 

Passarem ara a parlar d'assumptes més mundans, com és la presentació oficial de la llista amb què Totes i Tots Som Vinaròs concorrerem a les pròximes eleccions municipals del mes de maig. Després d'unes votacions primàries on han pogut deixar la seua papereta lliurement tots els vinarossencs que han volgut (fins a quasi quatre-cents), tenim l'alegria i l'orgull de poder presentar a una dona com a cap de llista del nostre partit. Anna Fibla Pauner serà la persona que encapçalarà un grup jove però amb experiència a l'hora de gestionar un ajuntament amb honestedat i transparència. Obert a tots els ciutadans que formem amb el nostre treball i els nostres impostos aquest municipi que es diu Vinaròs, però sobretot, pensant que la política no és propietat de vells partits polítics als quals els veïns ja els hem vist les vergonyes durant massa anys.

 

La política municipal pertany a la gent del carrer i així és com Totes i Tots Som Vinaròs continuarem fent-la.