"Quan quedem per debatre sobre gestió municipal?" Per Hugo Romero

tsv p

La temporada electoral que ens toca viure aquest 2019 als votants, deu ser una de les més estranyes i boges que recordem en quaranta-dos anys de democràcia. En un espai de dos mesos, els ciutadans viurem dues campanyes electorals a més d'elegir governs europeus, estatals, autonòmics, provincials i locals. Qui dóna més?

 

Ve aquesta reflexió a conte perquè els vinarossencs llegirem i escoltarem durant aquests dies, com alguns polítics locals intentaran fer oblidar com durant anys han estat a les ordres d'uns caps polítics provincials, autonòmics i estatals que s'han dedicat a saquejar les nostres butxaques i deixar tremolant els serveis públics (sanitat saturada, xiquets estudiant a barracons, serveis socials sense recursos, etc.). I no ho diem nosaltres, que conste en acta señor secretario. Ho diuen els jutges i els casi mil imputats per corrupció que col·lapsen els jutjats, dia si i dia també.

 

Per altra banda també haurà d'altres que faran vore que no estaven al govern quan van firmar endeutar el poble de Vinaròs amb sis milions d'euros, a l'hora de comprar uns terrenys abandonats de la mà de deu, on les sargantanes i les casetes de pedra seran els únics testimonis que quedaran d'aquesta desastrosa gestió del patrimoni municipal quan tots nosaltres ens n'haguéssem anat d'aquest valle de lagrimas.

 

Però que vaja per davant que la nostra intenció no és en cap moment jugar amb tot això al "i tu mes". A Totes i Tots Som Vinaròs estem disposats a acceptar les crítiques dels altres partits a la nostra gestió, només faltaria. Encara que tenint en compte que hem sigut escollits per la Generalitat Valenciana com la localitat de menys de trenta mil habitants millor gestionada de tot el País Valencià, esperem que aquestes crítiques vagen mas allà del nou disseny del logo del llagostí o del sou de l'alcalde (el més baix de tot el país en ciutats grans).

 

En qualsevol cas i si al lector li ve de gust, un altre dia parlarem sobre les sentències judicials ruïnoses per a la butxaca dels vinarossencs i que llastraran els pressupostos municipals per als pròxims anys. Si, dels judicis que vénen d'anteriors governs municipals que van convertir la gestió urbanística del nostre poble en un circ sense cap gràcia, almenys per a nosaltres.