" Llista electoral de Totes i Tots Som Vinaròs". Per Jan Valls

llista

Amb una participació històrica en unes eleccions primàries al nostre poble, amb 389 vots, aquest dilluns vam acabar de confeccionar la llista electoral amb la qual ens presentarem a les eleccions municipals del 2019. Una llista que tornara a ser honrada, capacitada i treballadora, com ja hem demostrat als nostres veïns durant aquesta legislatura. Però sobretot, jove i feminista, com ha de ser el futur del nostre poble.

 

Els vells dinosaures que porten a la política de Vinaròs independentment des de temps immemorial, diran que la tot això és un teatre i el que faça falta, per tal d'amagar que les llistes electorals ells les munten repartint-se els primers llocs asseguts a la taula d'algun restaurant.

 

Mentrestant els seus "voceros" aniran pel carrer i les xarxes socials contant que hi ha hagut "putxerazo", sense explicar com és possible que en un recompte amb les portes obertes a qualsevol persona es puga produir res paregut i sobretot, com poden saber ells a quins candidats han votat les quatre-centes persones que ho han fet.

 

I és que una de les coses que hem aprés durant aquests últims quatre anys, és que quan algú intenta fer coses noves en política, els altres o les copien sense pudor o en aquest cas, davant del temor de la idea d'unes primàries amb perill de quedar-se fora dels primers llocs, intenten per tots els mitjans desacreditar-ho. Amb "policia patriòtica" a Madrid o amb mitjans de des-informació dirigits per polítics de l'oposició municipal a Vinaròs, la vella política intente defendre's dels nous temps de totes les maneres possibles.

 

En el nostre cas esperem que les demostracions de democràcia participativa a poc a poc vagen calant en la forma de pensar dels votants vinarossencs i que amb el temps siga impensable que un partit polític puga presentar-se al nostre poble amb uns polítics ficats a "dedazo" pels de dalt.

 

Ara ens toca a tots els escollits pels nostres veïns fer el pas endavant i treballar de valent durant aquests dos mesos que falten per a les eleccions municipals, amb l'objectiu d'aconseguir per fi que primera vegada que l'alcaldia de Vinaròs estigué en mans d'una dona. Ganes, il·lusió i el suport d'un munt de vinarossenques i vinarossencs, sabem que no ens faltaran.