Ordenació del territori i urbanisme

Notícies:

L'Ajuntament de Vinaròs ha presentat la nova campanya del Pla Renhata, que amb un pressupost de quasi 6 milions d'euros per a tot el País Valencià, subvencionara la millora de l'accessibilitat a habitatges de persones amb mobilitat reduïda.

Aquest cap de setmana començaran els treballs d'adequació i asfaltat de l'aparcament del Camí Fondo. També el mateix camí serà asfaltat i millorat, després d'anys d'abandonament a pesar de ser una via molt utilitzada.

El actual trazado de la Nacional 340 a su paso por Vinaròs y Benicarló contará con un carril bici una vez entre en servicio la variante que se está construyendo, lo cual podría ser el próximo mes de noviembre.

En roda de premsa l'alcalde Enric Pla i el regidor d'Urbanisme, Jan Valls, han informat de les noves línies d'ajut per al lloguer d'habitatges i per a la rehabilitació d'edificis que ha llançat la Generalitat Valenciana i a la qual poden acollir-s

La regidoria d'Ordenació del Territori i Urbanisme de l'Ajuntament de Vinaròs informa que, en un breu període de temps, s'obrirà el termini per poder presentar les sol·licituds d'ajudes a la rehabilitació, emmarcades dins el "Plan estatal de fomen