ORDENACIO DEL TERRITORI I URBANISME

Notícies:

L'Ajuntament de Vinaròs ha presentat la nova campanya del Pla Renhata, que amb un pressupost de quasi 6 milions d'euros per a tot el País Valencià, subvencionara la millora de l'accessibilitat a habitatges de persones amb mobilitat reduïda.

Aquest cap de setmana començaran els treballs d'adequació i asfaltat de l'aparcament del Camí Fondo. També el mateix camí serà asfaltat i millorat, després d'anys d'abandonament a pesar de ser una via molt utilitzada.

El actual trazado de la Nacional 340 a su paso por Vinaròs y Benicarló contará con un carril bici una vez entre en servicio la variante que se está construyendo, lo cual podría ser el próximo mes de noviembre.

Resums d'activitat:

o   EDUSI 

Després d'haver estar seleccionats l'Ajuntament de Vinaròs i Benicarló per a rebre fons FEDER, per l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible fins 10 milions d'euros, s'obri una etapa de processos participatius que marcaran el projecte de ciutat del futur, on es posarà en debat reptes urbans propis del segle XXI, com la  mobilitat, el canvi climàtic o la cohesió social, i seran la pauta per a les futures inversions que s'iniciaran el 2018 i es perllongaran fins al 2022.