El Consell aprova la creació de la secció d'hemodiàlisi a l' Hospital Comarcal de Vinaròs

Data
nefrologia

Des de l'Agrupació Totes i Tots Som Vinaròs felicitem a APFERCOM per la tasca feta en la seua reivindicació

 

La comisió d' Hisenda de de les Corts ha aprovat aquesta setmana l'esmena presentada per Podem als pressupostos de la Generalitat del 2019, per dotar el servei de nefrologia a l'Hospital Comarcal de Vinaròs.

 

Una reivindicació que va arribar al plenari de l'Ajuntament de Vinaròs en forma de moció de la mà de APFERCOM, Associació de Pacients i Familiars amb Enfermetat Renal de les Comarques del nord de Castelló; moció que va ser aprovada per unanimitat al consistori de la ciutat.

 

Tal i com plantejavem des de l'Agrupació Totes i Tots Som Vinaròs el passat mes de setembre en diferents mitjans junt amb APFERCOM, continuem defensant la qualitat de la sanitat pública i posar els mitjans perquè la igualtat siga efectiva per a totes les valencianes i valencians, cosa que amb aquesta noticía de la creació de la clínica de nefrologia està més a prop.

 

Amb aquest nou pas veiem el relfex dels esforços en diferents estaments, a nivell municipal amb la societat civil, a nivell polític amb la tasca de l'Agrupació i del grup parlamentari de Podem i el diputat Daniel Geffner.

 

Amb aquest acord i la seua posada en marxa, els 67 pacients de l'àrea de salut de Vinaròs tindran una millor atenció a l'Hospital de Vinaròs.

Compartir a les xarxes socials