"A vore qui la diu més grossa". Per Mamen Ruiz

cotxe poli

A pesar que encara falta mig any per a les pròximes eleccions municipals, pareix que alguns partits polítics de la vella escola tornen als seus costums de deixar tot el que estaven fent per dedicar-se en cos i ànima a una campanya preelectoral que pareix que per a ells dura tota la vida.

 

En aquest cas tampoc és que el Partit Popular de Vinaròs estigues fent molt pel poble durant aquests últims tres anys i mig, més enllà de deixar-nos sense piscina municipal o escampar bulos o xerrameques més propis de la barra d'un bar. Fake news, com es diu ara.

 

Segur que el lector d'aquestes línies recordarà quan fa un temps, juntament amb els mitjans de comunicació provincials afins, van sortir amb "bombo i platillo" a anunciar que al cementeri de Vinaròs no quedaven nínxols per donar sepultura o que aquest equip de govern volia tancar l'Ermita per a sempre mes. Sense oblidar la tristament famosa cançoneta dels sous de l'alcalde Enric Pla, que els vinarossencs portem sentint des de l'inici de la legislatura i que els papers han demostrat que s'ha tractat d'una altra de les insistents faltes a la veritat dels portaveus del Partit Popular.

 

Des de Som Vinaròs suposem que aquestes tàctiques de “embolica que alguna cosa queda” deuen donar resultat (nosaltres no ho sabem ni ho volem saber). Ja que d'altra manera no s'explica la roda de premsa d'aquesta setmana passada per part d'aquest partit, explicant que el nou vehicle elèctric de la Policia Municipal circulava sense segur obligatori.

 

Òbviament nosaltres mateixos vam haver d'assegurar-nos que aquesta informació era simplement mentida i així ho vam demostrar immediatament. Però la seguretat amb què en un acte informatiu una política d'aquest partit va realitzar aquesta afirmació, ens va fer inclús dubtar que no s'hagueren perdut els papers del cotxe per algun lloc i no ens haguérem enterat.

 

De totes maneres, després d'haver hagut de deixar de treballar un moment per desembolicar l'últim embolic en què havia intentat ficar-nos el Partit Popular, hem continuat la resta de la setmana gestionant el nostre Ajuntament d'aquesta manera que tan nerviosos els fica: fent les coses bé, estalviant diners i amb honestedat. Que per a això ens voten els vinarossencs.

 

I per supost, bones festes a totes i tots.