Per molt que parlen, anem fent. Per David Adell

Som Vinaros

Aquesta setmana parlarem de feina. Deixarem que l'oposició s'esbelegue contra nosaltres pel fet d'informar a tot el poble sobre com el consistori administra els seus diners, i com intenten ocultar que amb ells l'únic que sabien els vinarossencs era quan anava a començar una obra, però mai el que ens costava al final.

 

En primer lloc, direm que han començat les obres d'ampliació del cementeri. Si, al mateix cementeri on segons explicaven farà un temps a "bombo i platillo" el Partit Popular de Vinaròs i la seua premsa afí, ja no quedava lloc per enterrar als nostres difunts. Seran un centenar més de nínxols, que garantiran el servei mentre es realitzen les noves licitacions d'obra.

 

També parlarem de la reunió de l'alcalde Enric Pla amb el Ministeri de Foment, on va reclamar entre d'altres la reactivació de les obres d'ampliació de la carretera d'Ulldecona, que recordem que és l'única carretera nacional sense voreres. Però el tema central de la reunió va tractar sobre la reversió a l'Ajuntament de l'antiga N-340, ja que estem parlant d'una via molt llarga i que pot comportar molt gasto per als comptes del poble. Des de Totes i Tots Som Vinaròs no estem disposats a acceptar que aquests deu quilòmetres de carretera siguen entregats als vinarossencs sense una adequada repavimentació o la instal·lació d'enllumenat als principals encreuaments. Pensem que en els futurs plans de ciutat, aquesta via és el principal eix per descongestionar el transit del nucli urbà i convertir a Vinaròs en un lloc encara millor per viure, verd i amb mobilitat sostenible.

 

Tanmateix explicarem que vint jóvens vinarossencs seran contractats durant un any per l'Ajuntament, gràcies als diferents plans per donar feina i experiència laboral a joves en situació d'atur. Deixem constància al Diariet d'aquest fet, ja que a certs diaris provincials controlats per la Diputació és impossible trobar aquest tipus d'informació que deixa en bon lloc a aquest equip de govern.

 

Ja per acabar recordem que demà diumenge festejarem el Dia la Misericòrdia, patrona de Vinaròs i que dóna nom a la nostra Ermita. Com tots els anys serà en aquest lloc on se celebraran els actes religiosos i lúdics que es mereix la nostra patrona, i que esperem que com sempre, gràcies a l'esforç dels treballadors de l'Ajuntament, surtin bé i siguen gaudits per tot el poble.