"L'alcalde que va matar a Kennedy", per Jan Valls

jan i enric

Aquests dies els vinarossencs hem pogut escoltar com els dirigents locals del Partido Popular de Vinaròs es ficaven les medalles pel fet que, segons ells, el nou servei de regionals dels que disposara el nostre poble ha sigut aconseguit gràcies al seu treball i gestions. Casualitats de la vida, que comencem a disfrutar del servei de trens que ens mereixem en el moment que el seu partit ha deixat de governar a Vinaròs, Valencià i Madrid.

 

No ens estranya sentir aquestes coses; també l'oficina del DNI permanent, aconseguida aquesta legislatura. Segons les seues teories és gràcies a la seua feina durant l'anterior legislatura. Ja llavors vam suposar que es referien a buidar apressa i corrents una oficina de l'edifici del Pirulí i fer-se la foto per a les eleccions.

 

És per això que ara ens pareix com a poc curiós que intenten culpar a l'alcalde Enric Pla de les conseqüències d'un pla urbanístic junt amb decisions preses per uns governs locals anteriors on per no estar, no estava ni ficat en la política. Plans d'uns i altres, ordres polítiques de tots els colors i interessos privats que com sabem tota la gent de Vinaròs, ens han acabat portant durant les últimes dècades a judicis i deutes amb resultats fatídics per a la butxaca del nostre poble.

 

En aquest cas ens referim exactament al cas de Verdera, on l'única responsabilitat que pot tindre a aquestes altures un alcalde respecte a un PAI iniciat fa més de deu anys, és la de fer cas a les actuals indicacions dels serveis tècnics i judicials de l'Ajuntament de Vinaròs.

 

Tots i totes sabem que el PP d'aquí (i d'arreu) vetlla principalment pels seus interessos i no precisament pels del poble, com ja vam poder veure amb l'ex-piscina municipal o el servei de correus a les costes nord i sud. En aquest cas tampoc podrem esperar el seu suport als interessos de l'Ajuntament i per tant dels ciutadans de Vinaròs, però sí tota classe de bastons a les rodes al treball dels seus tècnics i juristes.