"A dormir, cadacú a casa d'ell". Per Hugo Romero

verdad

A aquestes altures no fa falta que expliquem als vinarossencs quins són els mètodes "polítics" que porta utilitzant el Partit Popular des de fa quatre anys, quan van perdre a mans de Totes i Tots Som Vinaròs una alcaldia que potser pensaven que era d'ells per dret diví.

 

Tant al nostre poble com a la resta de l'Estat, la difamació i la intimidació sobre qualsevol ciutadà que s'atrevisca a fer un pas endavant a l'hora de treballar per canviar les formes de la vella política, ha sigut la norma. Denuncies "contra l'honor" als jutjats que queden en no res, gravacions amb vídeo on identifiquen amb nom i cognom als veïns que acudeixen a una assemblea o campanyes de calúmnia sobre els sous que acaben desacreditades pel mateix Ministeri D'Hisenda del PP, són només algunes de les patranyes que des de la direcció d'aquest partit s'imposen com a estratègia a l'hora d'estar a l'oposició.

 

Com qualsevol ha pogut comprovar durant aquesta legislatura, si una cosa ens caracteritza a la gent de Som Vinaros és el nostre total rebuig a l'hora d'entrar a embrutar-nos en aquest fang pudent on alguns polítics professionals es troben com peix en l'aigua. Però creiem que en aquesta ocasió, on directament un muntatge del Partit Popular de Vinaròs ens acusa de dormir durant el plenari municipal, es mereix una resposta.

 

I aquesta diu que els regidors de Som Vinaròs podrem estar més o menys equivocats amb la nostra visió política, que podrem encertar més o menys a l'hora d'aplicar-la o que estarem més o menys preparats per a portar les nostres regidories, tot tenint present que comptem amb catedràtics, arquitectes, advocats laboralistes, llicenciats amb Ciències Polítiques i mestres d'escola que es deixen la pell treballant cada dia, per després anar als plenaris a sentir els discursos plens de literatura però buits de contingut i col·laboració amb què ens obsequia el Partit Popular. Però que el que no permetrem mai, és que s'intente traure rèdit polític jugant amb el nostre compromís i responsabilitat a l'hora de gestionar un poble que els veïns han ficat a les nostres mans amb els seus vots.

 

La setmana que ve, si ens deixen, parlarem de la feina feta durant la setmana a l'ajuntament, ja que en definitiva és el que interessa als vinarossencs.