"Com tots el anys, ja tenim aquí el Carnaval". Per Hugo Romero

carnaval

Com cada any, Sa Majestat Carnestoltes ha tornat a acudir la seua cita amb Vinaròs per portar-nos el seu regnat de disbauxa, broma i tot això de la festa que tant ens caracteritza a la gent d'aquest poble.

 

També com cada any, des de l'Ajuntament es posarà a disposició dels veïns, carnavalers i comerciants de Vinaròs tot el capital humà i material necessari per a fer possible que durant aquests dies tot funcione i surta el més perfecte possible una altra vegada.

 

Com cada any, desenes de milers de visitants vindran a gaudir de la nostra hospitalitat, civisme i sentit de la festa, per tornar després als seus llocs d'origen i convertir-se en els millors ambaixadors del nostre poble.

 

Com cada any, totes i tots junts farem possible que el nostre carnaval torne a ser considerat un dels millors d'arreu de l'Estat.

 

Sabem de sobra que tots els punts indicats aquí dalt, seran una altra vegada una realitat com passa tots els anys. Però vaja, sempre ens agrada escriure'ls.

 

Com també ens agrada saber que, en aquests temps pareix que de regressió, aquest any el Carnaval de Vinaròs serà encara més inclusiu, plural, crític i igualitari que mai gràcies al treball de diferents associacions cíviques del nostre territori, les quals aportaran el seu granet d'arena per recordar-nos que la a la nostra societat encara li queden algunes actituds per canviar i idees que millorar.

 

Perquè com déiem fa un moment, al final hem de ser els mateixos veïns, carnavalers i comerciants de Vinaròs qui amb els nostres actes féssem possible que aquesta festa siga en tots els aspectes, cada cop millor una altra vegada.