Ara fa 5 anys... Per Hugo Romero

Assemblea

Ara fa cinc anys vam iniciar un projecte ciutadà que va canviar l'ecosistema polític al nostre poble i també arreu de l'Estat espanyol. Els vells partits van entendre que ja no poden jugar al "hoy por ti, mañana por mi" i que el fet d'esperar tranquil·lament el desgast del partit al govern, ja no els assegura tornar a governar.

 

Perquè ara ja saben que hi ha gent del carrer, que si s'ho proposen, els poden prendre un poder municipal que alguns pensaven que era seu "por siempre jamás".

 

Sabem perfectament que hi ha coses que es poden treballar i fer millor, com també es poden cometre errors que al final acaben afectant els de sempre, a la ciutadania. Però el que és segur és que s'ha demostrat amb fets que no cal pertànyer i estar a les ordres d'un gran partit polític per gestionar bé, estalviar un munt de diners al poble i solucionar tots els problemes que vagen sortint en el transcurs d'una legislatura.

 

També hem evidenciat com es pot fer política preguntant als veïns; encara que després la realitat de la legislació, de la Llei Montoro i del mateix funcionament de les administracions facen molt lent i difícil satisfer les demandes de la gent.

 

I és per això, perquè portem al nostre ADN el fet de seguir el mandat directe dels veïns de Vinaròs, que aquest dimarts passat ens vam reunir, amb les portes obertes a tot el món, per parlar del futur de l'agrupació d'electors Tots i Totes Som Vinaròs. Tot aquell vinarossenc que va voler va poder seure a la Casa de la Cultura, escoltar a l'alcalde i als regidors i donar la seua opinió sobre com enfocar les eleccions municipals de l'any que ve.

 

Naturalment que la nostra llista de candidats mai la confeccionarà un grupet de gent tancats a una habitació. Per tant, després de decidir per àmplia majoria entre els presents que continuem endavant, comença la tasca de formar una llista electoral amb vinarossencs i vinarossenques honestos i amb ganes de treballar que tornaran a demostrar que sí que es pot. Acceptem el repte una altra vegada.